Huset målades om

Nu i sommar har vår villa fått ny färg på utsidan och för att få hjälp med fasadmålning vände vi oss till ett företag som vi hört gott om efter att vänner i Södertälje vänt sig till dem och nu har även vi anlitat dem och vi är nöjda! De arbetar i Stockholm med omgivande orter.

Nu är det klart och vi är mycket nöjda med resultatet, både vad gäller färgval och detaljer såsom de små fönsterluckorna som målas om till rött. Vi har länge funderat på att byta fasadfärg eftersom den bleknat sedan huset byggdes for 40 år sedan, men inte vetat riktigt hur eller vilken färg som skulle passa. Men nu är vi mycket nöjda och tacksamma att det blev just detta företag vi valde till slut!

Vad tycker ni? Gilla eller dela gärna inlägget om ni även vill anlita dem! Ja, ni har väl sett bilderna som jag laddade upp i ett tidigare inlägg, det är i alla fall väldigt många som har klickat på gillaknappen så jag förstår ju om det kan finnas flera personer som vill anlita dem för att få hjälp med fasadmålning! Som sagt så valde vi att måla i vitt med röda fönsterluckor men det går att måla i vilken färg som helst, bara fantasin kan sätta gränser men det är klart att om man bor i ett tättbebyggt område så kan det vara bra att man kollar med bygglovsavdelningen på kommunen att det är okej att måla i den färg man har tänkt sig, i alla fall om den bryter av för mycket mot omgivande bebyggelse. Sen kan man även göra sin fasadmålning själv om man hellre vill det men om man vänder sig till en målare så är man garanterad fackmässiga resultat. Nu sätter jag punkt för den här gången!