Ny färg på köksluckorna

God dagens, god dagens och välkomna in. Det är en vacker vårdag här i Oxelösund och fåglarna kvittrar och vitsipporna blommar. Visst är det underbart att det är vår! Men nu till vad jag har på hjärtat, jag ska nämligen skriva och berätta om ett företag som jag anlitade när jag behövde en målare. 

Det må låta nästan för bra för att vara sant, men det är så sant som det är sagt att mitt kök blev som nytt efter att ha bytt färgen på skåpsluckorna. Jag hade mörka luckor och jag ville ha vita högblanka köksluckor för det är ju så modernt och fint med vitt. Så jag började googla målare i Oxelösund och det tog inte många sekunder förrän mitt sökande gav träff. Det var dags att ta kontakt. Första företaget jag ringde var inte seriöst, de skulle ha betalt i förskott och inga seriösa företag begär det så jag tackade för mig och la på luren. Det andra måleriföretaget som jag kontaktade gav omedelbart ett seriöst intryck så jag valde att vända mig till dem. De skickade en målare för att kolla mitt kök och sedan fick jag ett prisuppgift. Jag accepterade deras offert och bokade en tid då målarna skulle komma. 

De kom som avtalat tog ner alla luckor. Jag trodde de skulle måla luckorna på plats men de tog med sig dem för att sprutlackera dem i verkstaden och det tog några dagar innan de hade torkat såpass att de kunde komma tillbaka och hänga upp luckorna igen. Förvandlingen blev stor och jag tycker att det blev supersnyggt. Denne målare vill jag därför tipsa er om, i alla fall till er alla som följer min blogg och som bor här i Oxelösund med omnejd. Ni kan få hjälp med allt inom målning och tapetsering.